Opis forum
witam, ogłaszam pełną mobilizacje na 13 stycznia. Będzie strzelanka na terenie fortu beniaminów. miejscówka super jak można zobaczyć tutaj:
http://www.forty.hg.pl/home/index.php?p … =beni&nr=1
mile widziani wszyscy bo teren ogromny i dający duże możliwości do rozegrania scenariusza. Dojazd samochodem z wawy lub autobusem 2 km od foru jest przystanek. Jeżeli ktoś ma działający kontakt z Ryjem i Młodym to prosze o uruchomienie tych uśpionych agentów
OPAT
Ynformuję yż ja conajmniej do połowy lutego jestem z wszystkich imprez i spotkań polowych:P wyłączony.
Sesję mam głęboko... To sukinsyn-wyrostek postanowił mi się po kichach rozprzestrzenić w sposób gwałtowny i w związku zmoje możliwości poruszania się zostały mocno ograniczone:P
Pozdrawiam i życze wszystkim wesołej zabawy:)
witam, w niedziele kolejna strzelanka:) ze względu na pogode a i żeby coś odmienić padła propozycja budynku:
http://home.elka.pw.edu.pl/%7Eagalach/o … wsiana.htm
komu pasuje komu nie...
pewnie jak zwykle 9 na bankowym. Powiadamiajcie znajomych...
może i ryu ny wpadł sie pokazać
nawaliłem pogadamy o tym potem. powiadom sebe jak możesz. jest jeszcze plan marka aby na warriora pojechać. ale nie wiadomo jak z transportem i czy warriorowcy wezmą 7 typa:/ zawsze pozostaje plan awaryjny fabryka:)
wczoraj do późna w nocy szukałem w internecie wszystkich informacji o warszawskim trójkącie fortyfikacyjnym (Cytadela, Modlin, Zegrze).
Do niego należy właśnie Beniaminów i Cebulice (czy jakoś tak ) gdzie się strzelamy. Na terenie samej wawy jest kilka, ale bym nie chodził tam, bo np. w Forcie Bema gdzie parokrotnie się strzelaliśmy bywa często-gęsto policja. Wszystkie forty z wewnętrznego półpierścienia są za blisko centrum, ale te z zewnętrznego można sprawdzić - Chrzanów, Włochy, Zbarż, Blizne... może Augustówka, Mały i duży Czerniaków...
trzeba pojechać i posprawdzać bo w niektórych do teraz jest wojsko (Wawrzyszew, Babice), w niektórych warsztaty, puby itp (Rakowiec), a w niektórych tylko ogródki działkowe (Blizne)...
Niedziela....w sumie pewnie sie pojawie ale tylko w ramach obserwatora, kolesia od zdjec itp itd. Niestety nie chce jeszcze nadwyrezac kolana (no chyba ze wezme jakas bron boczna na chwilke)-takze na stan dzisiejszy mozecie sie mnie spodziewac...tylko dajcie znac gdzie dokladnie jedziemy
Póki co z warriorem sprawa sie nie rozwineła, więc wstępnie możemy założyć iż będzie to miejscówka z wyżej podanego linka. Dojazd i inne na warrior.pl dział imprezy w warszawie i okolicy post nowa miejscówka na sztrzelanki chodzi właśnie o owsianą. 9 na bankowym powiadamiajcie kogo sie da, przez gg telefony i inne:) jedziemy tramwajem prawdopodobnie brak transportu samochodowego. ma ktoś kontakt tel z widziem?
maro ma dać posta na warrior.pl może jeszcze ktoś sie pod nasz wyjazd podczepi, kto będzie?? ogłaszajcie sie... chyba już wszyscy wiedzą, nie wiem tylko co z sebą. No i oczywiście wielka niewiadoma, czy przybędzie ryu z drużyną
Najpierw Panowie przydało by się zawiadomić policje, jak piszą sa stronie warriora. Szpital w otwocku to fajna miejscówka i lepiej nie tracic jej. Więc mam nadzieje że wszystko będzie dopięte na ostatni guzik.
http://www.warrior.pl/?action=article&id=&id2=160
Ostatnio edytowany przez MARO (2007-02-07 16:08:20)
Kura...ja to mam ochote was czasami jebnac
Wybieracie same terminy w ktorych mam zjazdy i egzaminy ;/ az mi sie nie chce z Wami gadac
W niedziele z checia bym sie pojawil ale niestety mam ok 5 egzaminow i zaliczen...a za poprawke takowego egzaminu czy zaliczenia place 100zl.
Wiec nie usmiecha mi sie placic 500 zl za wyjazd do wariatkowa i strzelanie pare godzin
PS. Zabije Was...nastepnym razem wybierajcie inne dni